individuele begeleiding

Over individuele begeleiding

Zijnsgeoriënteerde begeleiding nodigt je uit om in je dagelijks leven de lichtheid en liefde van je wezen als uitgangspunt te leren nemen. 

Ieder van ons heeft een intuïtie van liefde, licht, vrijheid en geluk. Daar valt gelukkig niet aan te ontkomen, simpelweg omdat deze kwaliteiten besloten liggen je aard; het is de inherente rijkdom van wie je bent. Tegelijkertijd zijn we veelal het contact verloren met deze rijkdom. Dit komt door de patronen die we in ons leven ontwikkeld hebben. Je zou kunnen zeggen: we zijn vergeten wie we Zijn. Deze ‘Zijnsvergetelheid’ breekt ons vroeg of laat op. We gaan lijden aan gevoelens van leegte, gemis, onvervuldheid en onrust. Wees blij als je de moed hebt om deze signalen serieus te nemen en wilt leren om je vrije aard als uitgangspunt te nemen. 

In begeleiding leer je het contact met je aard te herstellen.

Je leert om op oorspronkelijke openheid af te stemmen, de inherente ontspanning, liefde en wijsheid tot je door te laten dringen en bewustzijn te ontwikkelen op de patronen die je ogenschijnlijk belemmeren. Zo ontdek je dat je jezelf hervindt, meer in verbinding bent en minder in gevecht. Je ontdekt dat je op een frisse en zachtmoedige manier geleidelijk aan een vermogen ontwikkelt om gevoelvol en koersvast om te gaan met de uitdagingen in jouw leven. Een manier van leven die recht doet aan jou en de mensen en omstandigheden in je leven. 

In begeleiding krijg je altijd een proeve van meditatie als methode om contact te maken met je aard.

Je bent namelijk geen partij voor je aannames en gewoontes als je niet weet te rusten in Zijn. Tegelijkertijd hoef je niets te veranderen aan jezelf en al je neurotische patronen om contact te maken met je vrije aard. 

Als je interesse eenmaal is gewekt, ga ik ervan uit dat je thuis tijd maakt voor meditatie om zo je inspiratie levend en dichtbij te houden. 

Werkwijze

Als je contact met me opneemt, maken we een afspraak voor kennismakingsgesprek. Dat gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Als we wederzijds besluiten dat je met je vraag bij mij aan het juiste adres bent, stuur ik je de intakevragen toe die je voorafgaand aan onze eerste afspraak mij weer toestuurt. We maken 5 afspraken, meestal met een frequentie van eens in de 2 weken. De sessies beginnen met een meditatieve afstemming, zodat je vanaf het begin ervaart wat dat met je doet. Als het goed is, vallen er tijdens de sessie belangrijke kwartjes: inzichten en beseffen die jou raken en iets met je doen. Om de inzichten en oefeningen  dichtbij te kunnen houden, neem je de sessies op zodat je ze thuis tussentijds terug kunt luisteren. Na 5 keer evalueren we de begeleiding en staan we stil bij of en wat een passend vervolg is. 

Werkvormen naast gesprek zijn: visualisatie, meditatie en bewustzijnsoefeningen.

Praktische informatie

Algemene informatie

Begeleidingsdagen
dinsdag t/m vrijdag

Waar?

contrescarp 15

Leraar
Suzanna van Boxem

Tarieven

Particulier
€99,- inclusief btw 

Jongvolwassenen (18 t/m 25 jaar)
€49,50 inclusief btw 

Zelfstandige Professionals

€99,- exclusief btw 

Werkgevers

€140,- exclusief btw  

Overige informatie

De tarieven zijn van toepassing vanaf
1 september 2023. Een zitting duurt 1 uur.

Annuleringsvoorwaarden
Een afspraak kan kosteloos minimaal 24 uur van te voren worden geannuleerd. Bijzondere omstandigheden worden niet in rekening gebracht.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing 

Meld je aan voor een kennismaking

Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor een kennismakingsgesprek voor individuele begeleiding. 

“Je wezen is schoner, opener dan wie je in je leven geworden bent. De ‘grond’ van wie je bent is openheid, gevoeligheid, levenslust, nabijheid.” 

Hans Knibbe