padbegeleiding

Over padbegeleiding

In januari 2024 start er een kleine padcoachgroep. Met maximaal vijf deelnemers kom je zes keer een dagdeel bij elkaar om stil te staan bij integratie-thema’s. Hoe leef je nu eigenlijk je leven vanuit openheid, vanuit Zijn, vanuit de verlichte view? Wat vraagt het van jou om ontvankelijk te zijn voor het licht van je wezen? 

In deze bijeenkomsten slaan we een brug tussen wat je leert of geleerd hebt in één van de cursussen of trainingen en de toepassing daarvan in je dagelijks leven. 

Deelnemen aan een padcoachgroep kan na het volgen van een cursus Gezonde Zelfliefde of een cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie of een ander Zijnsgeoriënteerd aanbod.

Voor wie

Padcoaching is zeer geschikt voor iedereen die al kennis heeft gemaakt met Zijnsorientatie door het volgen van een cursus of training of een retraite. 

Tijdens padcoaching breng je iets in uit je dagelijks leven dat jou bezighoudt en waar je graag meer zicht op wilt krijgen.

Het mooie van padcoaching is dat je dit in een groep doet waardoor je niet alleen zicht krijgt op je eigen thema en gewoontepaadjes, maar veel breder en dieper zicht krijgt op de psyche als systeem van gewoontes. Het is heel kostbaar en verbindend om dit doorzien van de psyche in een groep te doen.

Praktische informatie

Algemene informatie

Data bijeenkomsten
data volgen nog 

Tijd
9.30 – 13.00 uur

Waar
Contrescarp 15

Leraar
Suzanna van Boxem

Tarieven

Particulier
€395,- inclusief btw 

Zelfstandige Professionals

€395,- exclusief btw 

  

Overige informatie

Je tekent in voor de serie van zes keer. 

Algemene voorwaarden 
Download hier de algemene voorwaarden.

Inschrijven

Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor padbegeleiding: start januari 2023

Zoek niets buiten je, zoek niets binnen je.  

Laat zijn wat is, zonder het tot iets te maken 

Hans Knibbe