relatiebegeleiding

Over relatiebegeleiding

Een bloeiende partnerrelatie is voor de meeste mensen een diep verlangen, maar eenmaal de verliefdheidsfase voorbij, komt het ons meestal niet aangewaaid.

Een intieme relatie opent je hart, maar er valt niet aan te ontkomen dat allerlei onbewuste en onderdrukte aspecten van jezelf in de partnerrelatie tevoorschijn komen. En het blijkt niet zo gemakkelijk om de dynamiek die zowel in jezelf als in de relatie ontstaat liefdevol-eerlijk aan te kijken. Dat aankijken is een belangrijke stap en doen we in een atmosfeer van openheid en vriendelijkheid. Dat alleen al is een hele kunst, maar een kunst die zijn vruchten zeker afwerpt. Alleen zo ontwikkel je een liefdevolle en frisse blik op jezelf, de ander en de relatiedynamiek. Én kun je ingesleten patronen leren loslaten. Dat is niet alleen een weldaad voor jezelf en je partner, maar ook -als ze er zijn- voor jullie kinderen en naasten.

Het contact met een gevoelsrijke en geïnspireerde dimensie vormt de grondslag voor iedere relatiebegeleiding. Broodnodig ook, want het doorbreken van patronen is een rafelig en vaak ook ontregelend proces, waardoor het echt aankomt op koers houden. Zo wordt het een verheugende onderneming, want je ontdekt een wijze van zijn die niet bepaald wordt door je patronen, maar inherent vrij en in verbinding is. 

Jezelf en je partner gaan herkennen als inherent vrij opent een nieuw geïnspireerd relatieveld. Het nodigt  jou en je partner uit te ontdekken hoe je zo elkaars geliefde bent, wat je wel en niet wilt, hoe je verantwoordelijkheid neemt voor en bijdraagt aan een geïnspireerde liefdevolle relatie.

Locatie
Relatiebegeleiding vindt plaats in mijn ruimte in Zutphen.

Adres: Contrescarp 15, 7202 AD, Zutphen

Relatiebegeleiding
Relatiebegeleiding
Relatiebegeleiding

Werkwijze

Als jullie contact met me opnemen, maken we een afspraak voor kennismakingsgesprek. Dat gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Als we wederzijds besluiten dat je met je vraag bij mij aan het juiste adres bent, stuur ik jullie de intake-vragen toe die je voorafgaand aan onze eerste afspraak mij weer toestuurt. We maken 5 afspraken, meestal met een frequentie van eens in de 2 weken. De sessies beginnen met een meditatieve afstemming, zodat je vanaf het begin ervaart wat dat met je doet.

 

 

Als het goed is, vallen er tijdens de sessies belangrijke kwartjes: inzichten en beseffen die je raken. Tegelijkertijd ben je ze waarschijnlijk ook zo weer kwijt. Om het dichtbij te houden vraag ik altijd om de sessies op te nemen en ze thuis terug te luisteren.

Na 5 keer evalueren we de begeleiding en staan we stil bij al dan niet doorgaan. 

Werkvormen zijn naast gesprek: visualisatie, meditatie en bewustzijnsoefeningen.

Praktische informatie

Algemene informatie

Begeleidingsdagen
maandag t/m vrijdag

Waar
Contrescarp 15, 7202 AD, Zutphen 

Leraar
Suzanna van Boxem

Tarieven

Particulier
€129,- inclusief btw 

Jongvolwassenen (18 t/m 25 jaar)
€64,50 inclusief btw 

 

Overige informatie

De tarieven zijn van toepassing vanaf
1 januari 2023. Een zitting duurt 1,5 uur.

Annuleringsvoorwaarden
Een afspraak kan kosteloos minimaal 24 uur van te voren worden geannuleerd. Bijzondere omstandigheden worden niet in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden 
Download hier de algemene voorwaarden.

Inschrijfformulier relatiebegeleiding

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek voor relatiebegeleiding.

Meer lezen? Bestel het boek ‘De Tempel van de Relatie’ van Hans Knibbe

Dit boek geeft je een veelzijdige blik op de dynamiek in de partnerrelatie en hoe je daarmee om kunt gaan