Suzanna van Boxem

Suzanna van Boxem

Hallo, ik stel me graag aan je voor

Ik ben sinds 1996 op het pad van Zijnsorientatie. Destijds werkzaam als leerkracht in het onderwijs en als yogadocent, tegenwoordig betrokken bij organisaties die bijdragen aan mooie maatschappelijke doelstellingen zoals Buddy to Buddy en Zutphen Energie. Sinds 2005, na afronding van de vakopleiding bij de school voor Zijnsoriëntatie ben ik werkzaam in mijn leerruimte voor Zijnsorientatie in Zutphen. 

Vanaf het begin heb ik mijn hart verpand aan Zijnsorientatie als een heel compleet en verfijnd pad van verlichte levenskunst. Dat lijken misschien grote woorden, maar het gaat over de diepe ervaring van vreugdevol thuiskomen. De Zijnsgeoriënteerde visie heeft mij daar toegang toe gegeven.

Ik ben mijn leraren en in het bijzonder Hans Knibbe -en de school voor Zijnsorientatie- alsook mijn collega’s – enorm dankbaar voor de ‘verlichtings know-how’ die in de loop van de jaren ontwikkeld is en ook aan mij is doorgegeven.

Op mijn beurt geef ik de kennis die door mij doorleefd en beproefd is, ook graag weer door.

Er is een schat aan beoefeningen die kan bijdragen aan het geluk, welzijn en welbevinden van alle levende wezens. 

Adres

Doelenstraat 42 3512 XJ Utrecht

E-mail

info@blz.nu

Suzanna van Boxem is als geregistreerd lid aangesloten bij de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie

De beroepsvereniging is in 2001 opgericht om de kwaliteit van het leraarschap continu te bevorderen en te bewaken. Om dit te realiseren heeft de beroepsvereniging onder andere een beroepsprofiel, een gedragscode en een  klachtenreglement ontwikkeld waar alle leden zich aan dienen te houden.

Daarnaast is de beroepsvereniging ook een ontmoetingsplaats waar leraren Zijnsoriëntatie de kwaliteit van hun vak-uitoefening op peil kunnen houden en verder kunnen ontwikkelen.

“Er is een grote schat in ons. Een onuitputtelijke bron van rijkdom, liefde en helderheid.”

Hans knibbe